ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

hotelphotography_pdf_grΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Η BIG Audiovisual και ο Βασίλης Σαρίογλου, έχοντας μακρά εμπειρία στη φωτογράφιση ξενοδοχείων, χρησιμοποιούν υψηλές τεχνικές οι οποίες δίνουν φωτεινές φωτογραφίες σύγχρονης αισθητικής που τονίζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξενοδοχείου σας και προκαλούν έντονο ενδιαφέρον γι’ αυτό.

Η φωτογράφιση ξενοδοχείων που παρέχει η BIG Audiovisual περιλαμβάνει μοντέρνας αισθητικής αρχιτεκτονική φωτογράφιση, φωτογράφιση εσωτερικού χώρου, φωτογράφιση μενού, φωτογράφιση δραστηριοτήτων κι εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο, εντυπωσιακή time lapse φωτογράφιση και αεροφωτογραφία με ιδιόκτητο τηλεχειριζόμενο multicopter, όλα σε προσιτές τιμές. Το συνδυαστικό αποτέλεσμα των ανωτέρω, σας προσφέρει ένα ισχυρό εργαλείο για την αποτελεσματική προβολή του ξενοδοχείου σας, μέσω φωτογραφιών κορυφαίων προδιαγραφών.

Δώστε στην ξενοδοχειακή σας επιχείρηση την προσοχή και το κύρος που της αξίζει, επενδύοντας σε επαγγελματίες, έμπειρους στην φωτογράφιση ξενοδοχείων.

 

 

Gamila Rocks Mountain Hotel, Zagori

Επιλέξαμε το όμορφο διαυγές πρωινό φως με τα μεγαλοπρεπή σύννεφα για να φωτογραφίσουμε το εξωτερικό του ξενοδοχείου, ώστε να αποτυπώσουμε τη χειμερινή ατμόσφαιρα του τοπίου.

 

no image
LAKITIRA HELONA RESORT, KOS

Λήψη της reception που αναδεικνύει την υψηλής ποιότητας σχεδίαση, κατασκευή και διακόσμηση του ξενοδοχείου.

no image
Ο&Β Ηotel, Athens

Σε αυτήν τη νυχτερινή λήψη της main suite επιλέξαμε τη συγκεκριμένη γωνία για να αναδείξουμε την υπέροχη θέα του βράχου της Ακρόπολης, όπως ακριβώς θα την απολάμβανε ο πελάτης καθισμένος άνετα στον καναπέ του.

 

no image
MET34, Athens

Λήψη από τα Luxury Apartments του MET34 στο κέντρο της Αθήνας. Η ποιότητα των υλικών αναδεικνύονται με τις ιδιαίτερες πινελιές φωτισμού που προσθέσαμε στον χώρο.

 

 

no image
MET34, Athens

Χρησιμοποιώντας πολλαπλούς φωτισμούς αναδεικνύουμε τα σκουρόχρωμα έπιπλα και την υφή των αντικειμένων.

Παράλληλα, με τη συμμετρική και ισορροπημένη σύνθεση του κάδρου προσδίδουμε στην εικόνα μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και άνεσης σε μοντέρνο στυλ.

 

no image
Ο&Β Ηotel, Athens

Ξεκινώντας από τον υπάρχοντα φωτισμό του δωματίου (εξωτερικό & εσωτερικό), χτίσαμε περαιτέρω τον φωτισμό προσθέτοντας όσα φώτα χρειάζονται για να αναδείξουμε σωστά τα υλικά, τις υφές και τα έπιπλα του χώρου καθώς και για να εντείνουμε την ατμοσφαιρικότητά του.

 

no image
Kipriotis Hotel, Kos

Σκηνοθετημένη λήψη για bachelor party στο Kypriotis Village Resort.

 

no image
Limneon Resort Hotel & Spa, Kastoria

Πολλοί πστεύουν πως αυτή η εικόνα φτιάχτηκε στο photoshop. Αντιθέτως, είναι μια κανονική φωτογραφική λήψη. Μία μέρα με αυτά τα σύννεφα δεν θα έπρεπε να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Φωτογραφίσαμε το μοντέλο στην εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου με τέτοια γωνία ώστε να ενοποιήσουμε την πισίνα, τον ουρανό με τα μεγαλειώδη σύννεφα και την λίμνη της Καστοριάς. Το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό.

 

no image
Petra Hotel, Patmos

Δημιουργήσαμε μία εικόνα με τέτοια ατμόσφαιρα ώστε να συνάδει με το ιδιαίτερο μυστικιστικό κλίμα του νησιού της Πάτμου.

 

no image
Blue Lagoon Princess, Chalkidiki

Οι 3 κοινόχρηστες πισίνες του συγκροτήματος σε μία εντυπωσιακή λήψη που αποτυπώνει τις ανέσεις και τις πολυτελείς παροχές του.

 

no image
Lakitira Resort, Kos

Πανοραμικές λήψεις σε ημερήσια και νυχτερινή εκδοχή του ομόλου Lakitira.

Για την ημερήσια λήψη αναζητήσαμε ιδανικές φωτιστικές καιρικές συνθήκες που αναδεικνύουν τη στενή σχέση του συγκροτήματος με τη θάλασσα και την υπέροχη θέα του στο Αιγαίο.

 

no image
Lakitira Resort, Kos

Πανοραμικές λήψεις σε ημερήσια και νυχτερινή εκδοχή του ομόλου Lakitira.

Το λαμπύρισμα της θάλασσας και στις δύο εικόνες, είτε από τον ήλιο είτε από το φεγγάρι, τονίζει αυτή την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

 

no image
Λήψη για την παραλία του Aquis Pelekas στην Κέρκυρα.

Λήψη για την παραλία του Aquis Pelekas στην Κέρκυρα. Επειδή το νησί έχει πλούσια βλάστηση ήθελα να ανοίγει έτσι η εικόνα και στο βάθος να απεικονίζεται η θάλασσα και όλη η παραλία με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες . Ο ήλιος μέσα στο πλάνο κάνει ακόμα πιο λαμπερή και εκτυπωσιακή την αίσθηση στον θεατή.

no image
Λήψη στην παραλία του Aquis Pelekas στην Κέρκυρα.

Η εικόνα περιέχει μόνο άμμο, θάλασσα, ουρανό και τον ήλιο για να εντυπωσιάζει τον θεατή.

no image
Απογευματινή λήψη στο Villa Marini στην Αίγινα

Απογευματινή λήψη στο Villa Marini στην Αίγινα. Λεπτομερής και πλούσια χρωματικά απόδωση της Villas, χωρίς μαύρες σκοτεινές περιοχές.

no image
Απογευματινή λήψη στο Villa Marini στην Αίγινα

Διαφορετική γωνία λήψης που ενσωματώνει και την θέα προς την θάλασσα. Η ιδανική τοποθεσία του Villa Marini πάνω από όλη την Αίγινα, ατενίζοντας όλη την πόλη και το λιμάνι, είναι από τα βασικά πλεονεκτήματα τoυ και έπρεπε να αποδωθεί σε σχέση με το γενικότερο αρχιτεκτονικό πλαίσιο.

no image
Φωτογράφιση δωματίου στο Aquis Agios Gordios

Φωτογράφιση δωματίου στο Aquis Agios Gordios. Με ειδικούς φωτισμούς μας επιτυγχάνουμε την δημιουργία μιας ατμοσφαιρικότητας στον εσωτερικό χώρο, ενώ με την ιδιαίτερη τεχνική μας αναδεικνύουμε με ιδανικό και φυσικό τρόπο την εξωτερική θέα του δωματίου, της θάλασσας και του ουρανού.

no image
Λήψη από την εσωτερική πισίνα Spa στο Kipriotis Village Resort

Λήψη από την εσωτερική πισίνα Spa στο Kipriotis Village Resort.

no image
Απογευματινή φωτογράφιση της πισίνας στο Aquis Agios Gordios

Απογευματινή φωτογράφιση της πισίνας στο  Aquis Agios Gordios. H εκπληκτική δυτική θέα του ξενοδοχείου που ατενίζει από ψηλά το Ιόνιο, έπρεπε να αποτυπωθεί σε σχέση με την ιδιαίτερης φόρμας πισίνα του.

no image
Ημερήσια αεροφωτογράφιση στο Aquis Sandy Beach Resort

Ημερήσια αεροφωτογράφιση στο  Aquis Sandy Beach Resort, που ενσωματώνει τις πισίνες, μέρος του εστιατορίου, το μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία, την βλάστηση, τα κτίρια και εκτείνεται μέχρι τη θάλασσα. Βγαλμένη με τρόπο που έχει μια μοντέρνα ματιά σε σχέση με το φως και με μια ζωηρή χρωματική παλέτα. Η ανάκλαση του ήλιου στη θάλασσα κάνει ακόμα πιο λαμπερή και ζεστή την αίσθηση στον θεατή. Η ιδανική αντιπροσωπευτική εικόνα για το ξενοδοχείο, για άνοιγμα σε τουριστικά sites, social media.

no image
Φωτογραφία από το Lobby του Aquis Pelekas

Φωτογραφία από το Lobby του Aquis Pelekas. Οι τραβηγμένες κουρτίνες δημιουργούνε μια ιδιαίτερη αίσθηση στην εικόνα. Ήταν μια εικόνα έκπληξη που βγήκε αυθόρμητα και σε αντίθεση με την κλασσική προσέγγιση σε αυτού του είδους τις εικόνες.

no image
Απογευματινή αεροφωτογράφιση στο Hotel Corali

Απογευματινή αεροφωτογράφιση στο Hotel Corali, στην Κω που αναδεικνύει τους πλούσιους κήπους του ξενοδοχείου, ενσωματώνοντας παράλληλα την πισίνα με το βραδινό φωτισμό της. Η εικόνα διατηρεί την διαύγεια της και την ατμοσφαιρικότητα της μέσα στο πολύχρωμο φως της δύσης. 

no image
Απογευματινή αεροφωτογράφιση στο Aquis Sandy Beach Resort

Απογευματινή αεροφωτογράφιση στο  Aquis Sandy Beach Resort, που ενσωματώνει τις πισίνες, τις νεροτσουλήθρες, τη θεατρική σκηνή, τα μονοπάτια, την βλάστηση, τα κτίρια και εκτείνεται μέχρι τη θάλασσα. Η εικόνα διατηρεί την διαύγεια της χωρίς να χάνει σε ατμοσφαιρικότητα.

no image
Βραδινός μπουφές στο Aquis Pelekas

Η εικόνας έγινε στον κανονικό βραδινό μπουφέ του Aquis Pelekas. Απλώς ζητήσαμε να είναι όλα έτοιμα 30-40 λεπτά πριν την είσοδο των πελατών στο εστιατόριο. Η χρήση προσεγμένου και ελκυστικού φωτισμού κάνει τα πιάτα να φαίνονται σαν να φωτογραφήθηκαν μέσα σε studio.

no image